Wednesday, May 19

Ustazah seks

Adegan seks ustazah di asrama pelajar

KUALA LUMPUR - Menjijikkan apabila seorang ustazah sebuah sekolah agama di sini yang lengkap berjubah, bertudung dan bersarung tangan tergamak melakukan hubungan seks di dalam bilik asrama pelajar dengan seorang warden.

Perbuatan terkutuk ustazah itu dan pasangannya terbongkar selepas rakaman video yang diambil ketika mereka melakukan hubungan seks tersebar secara meluas hingga diolah dalam empat siri yang berbeza tetapi melibatkan 'pelakon' yang sama.

Berdasarkan kepada percakapan mereka, rakaman itu dibuat kononnya untuk mengabadikan kenangan cinta mereka sejak enam bulan lalu.

Kosmo! mendapati dalam video seks pertama selama tujuh minit yang disebarkan itu, ustazah berkenaan pada mulanya seperti takut-takut apabila pasangannya cuba merakamkan aksi mereka menggunakan telefon bimbit. - Kosmo

2 comments:

 1. Janganlah kita seperti kosmo yg memaparkan elemen seks sebagai pelaris. Ditambah lagi pelakunya ada title Ust Ustz. Makin mencanak.

  Kalu boleh kita janganlah tambah tahil lagi.

  Maaf. Hanya pandangan sahaja

  ReplyDelete
 2. Salam joe penang...
  T.kasih atas pandangan. Bukan pelaris blog tapi buat sebagai panduan bagaimana nak mendidik anak bangsa melalui blog...

  Ilmu bukan pada kulit tapi isinya yang berharga. Terpulang pada kita cara mengambil isu ini...

  ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails