Saturday, August 4

WAJIB tengok, cara Mat Sabu gempaq Najib... hehe...

TERBAEKK...
Darah patriotik yang mengalir ditubuh aku pun bersetuju sangat dengan cadangan dari Mat Sabu nih bahawa kes Scorpene nih mesti dibicarakan di Kuala Lumpur...


Ingat!!!
Ini bukan satu ugutan, tapi ini adalah janji...
JANJI rakyat yang cintakan keadilan...
JANJI yang akan ditepati...

Maka untuk merealisasikan impian ini...
Pastikan Pakatan Rakyat menawan Putrajaya pada PRU ke 13 nanti...
Mesti ada yang tidoq tak lena...

Kahkahkah...


13 comments:

  1. assalamualaikum abg leh,
    mohon linkkan blog ana boleh? terima kaseh.
    blog abg dah saya linkkan pun..

    ReplyDelete
  2. maaf lupa bagi link
    www.anakkedah.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam dik,
      Dah dilinnkan dan terima kasih...

      Delete
    2. Abg boleh tukarkan link www.kakisembang.com ke santai semasa..malu lak ambe duk ngn blogger besar situ..harap tu Abg Din..hehe Salam

      Delete
    3. Done... ekelleh, malu gatai neh, hehe...

      Delete
  3. Bila abang mat cadang begitu, telur dia yang 2 biji tu terus masuk kelongsong, tak dapat dilihat2 lagi!

    ReplyDelete
  4. Nak bertukar link jugak...cmne care nye abg leh?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Salam Ahmad,
      Hang kena create bloglist kat blog hang yang bertujuan nak promote blog kawan2 kita yang lain yang telah di"link"kan ke blog kita...

      Bila kita dah listkan blog kawan kita kat bloglist kita, baru kita mintak kawan kita tu "list"kan kembali blog kita diblog dia...

      Simple kan?

      Delete
  5. Kah kah kah kah kah!! Mula kata bicara kat Perancis... Bila mahkamah Perancis kata takde langsung perbicaraan kes tu... Pusing kat KL plak... Kah kah kah kah... Pandai la hang muhung Mat Syabu... Pencacai PAS pun turut percaya... Basahlah kepala tu kena kencing... Hancing!!

    ReplyDelete
  6. Mat Sapu Bina Orang ni mana bolih percaya. Zaman tiada internet dulu, orang syiok pi dengar ceramah pasi dia suka maki orang. Kaki kelentong, dia ni. ITM pun tak pass periksa. Cara paling senang nak kaya, masuk politik. Pakai air-lior saja, di tambah dengan fitnah dan cerita yang boleh buat orang Melayu rasa dengki terhadap bangsa sendiri. Cina & India yang lebih kaya, buka rumah urut & persundalan kiata tak kesah pun.

    Asal pakaian yang membawa imej Islam, ada tanda hitam pada dahi, dia fitnah apa pun, kita percaya.

    RD

    ReplyDelete
    Replies
    1. hallo bro ! lu tak abis lagi ker steam pil kude?

      Delete
  7. MANA HANG TAU MAT SABU TAK PAS PERIKSA DIA KAN DAH PAS BUAT APA NAK PASSSS LAGI BANGANG LAH HANG NIE!!!

    ReplyDelete
  8. Akhir zaman badut diangkat jadi pemimpin....

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails