Tuesday, December 4

Ini sebabnya berkali-kali Najib kena minta maaf...

Najib dan semua puak Umno bangang mohon maaf sebab mereka tahu mereka telah buat kesalahan yang amat besar.

Persoalannya adakah boleh kesalahan itu dimaafkan begitu sahaja. Umno wajib pulangkan 1.7 juta hektar tanah rizab melayu yang hilang... Pulangkan berbilion duit rakyat yang diboros dan disalah guna, bayar balik berbilion US dollar hutang negara. Pulangkan berbilion ringgit duit royalti rakyat Kelantan, bla bla bla bla bla...

Kesalahan seterusnya, tengok kat bawah neh...


Mungkin tak ramai yang tahu atau buat-buat tak tahu, especially puak-puak gerombolan yang berkepentingan dan meletakkan perut mengatasi segalanya...

Inilah sebabnya sampai berkali-kali Najib punya mintak maaf kat rakyat Malaysia terutama sekali umat Melayu... Amacam? Ada macai Umno yang tak puas hati ka?


8 comments:

  1. Bagusidea nih..kalo bule sebarkan kat makcik2 felda dan orang kampung

    ReplyDelete
  2. penyokong tegar parti keris karat mana percaya...mereka kata semua tu fitnah pembangkang...

    ReplyDelete
  3. maaflah dah sampai masa nak kena tukar

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kalau dah geng se angkatan.....semua baik ttg DAP....tak sedar DAP sdg menjadikan PAS kuda tunggangannya....manusia..manusia...TAPI SATU YG SGT DIPUJI MENGAKU DAP TOLAK HUDUD....Jadi bagaimana PAS NAK BERJUANG MENEGAKKAN ISLAM....awal2 lagi geng seangkatan dah tak setuju HUDUD??

      Delete
    2. mca,mic pekuda ameno tak kisah lak.mca tolak hudud tak pe,ko sokong.double standard betul ko ni.

      Delete
    3. PAS kata UMNO tak amalkan Islam....tapi PAS pejuang Islam No 1 di Msia....hudud yg selalu dilaung2kan....kenapa boleh terima rakan seangkatan yg terang2 dah tak sokong Hudud....Jadi apa makna perjuangan PAS??? Adakah NEGARA ISLAM BERTUKAR KE NEGARA BERKEBAJIKAN adalah sebagai penyesuaian kpd kerjasama PAS dan DAP??

      Delete
    4. MCA dan MIC tak boleh nak perkudakan UMNO sbb jumlah kerusi UMNO yg majoriti dlm kerajaan......berbeza dgn PAS yg hanya melukut dlm pakatan ....maka jadilah MB Nizar di lantik sbg boneka DAP....habis tanah diberi hakmilik bangsa lain di Ipoh...sbb apa? SEBAB DIA JADI KUDA KPD DAP!

      Delete
  4. Lepas pengakuan Deepak, tambah lagi kesalahan-kesalahan berikut:-

    1. Salah guna kuasa
    2. Blackmail
    3. Rasuah
    4. Terbabit dalam pembunohan
    5. Hubungan jenis tak normal

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails