Sunday, December 2

Macai Ameno terkancing gigi bila tengok gambar nie

Bicara selebriti di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu, Kelantan...

 
 

 
 
 
 
Program anjuran Pas di Stadium Sultan Muhammad IV, Kota Bharu pada 01hb Dis 2012.

Gambar boleh menceritakan segala-galanya... Walaupun bertembung dengan perlawanan bolasepak Malaysia - Indonesia, walaupun masih letih dengan Perhimpunan Agung Umno di PWTC, walaupun tanpa T shirt free ngan nasik bungkus basi, walaupun tak dak bas yang angkut dengan free... tapi kehadiran warga Kelantan dan jugak para pencinta Ilmu amat menggalakkan... Tahniah...


9 comments:

  1. Saudara Amin Idrisnya mana??? yg aku namapak pd tarikh tersebut dia ada di TV Al Hijrah mengulas ttg persidangan agung UMNO....

    ReplyDelete
  2. Apa tujuan Haliza dijemput naik ke pentas....bukan berilmu tinggi....adakah hanya bertudung dah melayakkan dia naik ke pentas...aurat itu amat luas maknanya...kalau dah cantik rupawan....suara merdu pun dah haram di dengar...apatah lagi kejelitaan nya.....menjadi tatapan ramai

    ReplyDelete
  3. Jgn sampai penyokong PAS terkancing gigi tgk si Heliza yg rupawan!

    ReplyDelete
  4. Takla rasa terkancing gigi. Tapi nampak makin jelas puak-puak PAS semakin liar guna selebriti nak dapat kehadiran ramai. Catriona Ross dan beri warning. tak baca ka?

    ReplyDelete
  5. Mencari ilmu tak sama dengan ceramah politik. Walaupun ahli keluarga kami ramai yang memangkah UMNO, tetapi setiap hujung minggu, kami akan ke surau Tuan Guru Hj. Mad Baki (bekas Pesuruhjaya PAS Pahang suatu ketika dulu) untuk menadah kitab. Tapi itu kisah dahulu, semasa Tuan Guru masih sihat.

    ReplyDelete
  6. Walaupun keluarga kami ramai yang memangkah UMNO, tetapi selalunya kami akan ke surau Tn. Guru Haji Mad Baki (bekas Pesuruhjaya PAS Pahang) yang terletak di Kg. Lanting, Chenor, Pahang untuk menadah kitab. Tapi itu kisah dahulu, semasa Tn. Guru masih sihat. Sehingga kini kami masih menghoramti beliau kerana ilmu beliau. Kesimpulan, harap dapat bezakan antara majlis ilmu dengan ceramah politik. sekian, terima kasih

    ReplyDelete
  7. ALHAMDULILLAH..semakin tumbuh mekar ISLAM di dalam negara kite :)

    ReplyDelete
  8. sumber ilmu bukan dari 1 orang saja.dalam Islam ada siasahnya.

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails