Tuesday, January 1

HOT: Ini buktinya Utusan memutar belit berita...


Ini buktinya mengesahkan bahawa Utusan Malaysia, lidah rasmi penjilat tegar bontot Umno adalah akhbar pemutar belit berita nombor satu negara...

Bekas ahli MPAJ tu adalah orang yang sama dengan ketua Umno Pandan. Kenapa malu sangat nak mengaku bahawa memang Umno pembiak rasuah terhebat negara...

KETUA Bahagian UMNO Pandan, Abd Ghani Ismail, (kanan) dihukum penjara lapan tahun dan denda hampir RM1 juta oleh Mahkamah Sesyen di Kuala Lumpur, hari ini selepas didapati bersalah atas 10 tuduhan menerima rasuah berjumlah RM193,512, enam tahun lalu.


1 comment:

  1. Hai anak Adam, janganlah sekali-kali kamu dapat ditipu oleh syaitan sebagaimana ia telah mengeluarkan kedua ibu bapamu dari surga, ia menanggalkan dari keduanya pakaiannya untuk memperlihatkan kepada keduanya 'auratnya. Sesungguhnya ia dan pengikut-pengikutnya melihat kamu dari suatu tempat yang kamu tidak biasa melihat mereka. Sesungguhnya Kami telah menjadikan syaitan-syaitan itu pemimpin-pemimpin bagi orang-orang yang tidak beriman.
    7-27
    manusia terpedaya ajakan syaiton buat rasuah jadi mewah akhirnya dapat susah.afala ta'qilun.

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails