Wednesday, January 2

Ini bahayanya Umno jika kembali berkuasa [Gambar]

Sedarlah wahai bani Melayu, inilah bahananya jika Umno diberi lagi kuasa memerintah selepas Pilihanraya Umum ke 13 yang akan datang... FB


17 comments:

  1. maaf i tak ada gmail. i pengguna hotmail. tapi i mahu komen juga.

    kerana i berharap nak tumpang beritahu disini. pada pembaca yg selalu menjadi pengisi kemeriahan blog gerai 3 abdul yang telah di padam baru baru ini. blogger utamanya penulis kontroversi kandis sudah muncul dengan blog barunya, http://astanakandis.blogspot.com/

    selepas ini jangan lah ada lagi pembaca blog lama kandis itu tercari cari di sana sini lagi ya! kasihan i tengok u all. macam anak ayam hilang tempat bergantung.


    salam ikhlas dari:
    nadia

    ReplyDelete
  2. Islam utk semuakan?

    ReplyDelete
  3. ISLAM YANG RASUAH ? ISLAM YANG MERABA & MEROGOL ? ISLAM YANG MENYELEWENG & MENYAUK KHAZANAH NEGARA ? ABU SAJA BOLEH AJAR DAJJAL-DAJJAL MALAUN PENGKHIANAT YANG ADA DALAM PARTI SEKUTU APCO !

    ReplyDelete
    Replies
    1. Islam dlm CCTV berbogel macam mana?

      Delete
    2. dalam tv pun banyak yang macam bogel bogel tu Islam apa pula

      Delete
  4. Islam untuk semua manusia yang mau beriman dan ada batas batasnya

    ReplyDelete
  5. ISLAM PADA NAMA SAJA BUAT APA??!!
    MUKMIN Y PATOT KITA JADI!!NAK CKP ISLAM Y SALAH XBLH!!SB SYAITAN MMG DH JANJI NK SESAtKAN MANUSIA.

    ReplyDelete
  6. Keadilan utk semua manusia tak kira Islam atau tidak.....hudud sekali pun mesti dilaksana utk semua bukan hanya utk org Islam....hanya pemimpin PAS saja yg kata utk dilaksana kpd org Islam sahaja...belajar tak habis agaknya!

    ReplyDelete
  7. yang duk ada kosa sampaila tak pernah ada usaha nak laksana asyik mencece aja kalau hangpa punya betoi kenapa tak buat

    ReplyDelete
  8. Bodoh piang, tak ngaji langsung hang ni. Hudud tu untuk org Islam je bukan untuk orang kafir sebagaimana solat, puasa, zakat dan haji. Kalau tak reti jgn cakap, bila cakap terserlah kebodohan hang. Pecacai umno la ni.

    ReplyDelete
    Replies
    1. sila belajar lagi tuan yg memberi komen.....jgn hadir ceramah politik saja....belajar agama sesungguhnya.....HUDUD UTK SEMUA ISLAM DAN BUKAN ISLAM.....jgn dangkal ilmu tapi mendabik dada tunjuk pandai!

      Delete
    2. bukan pakat dok mengata, salahke kalau sama sama perbetuikan, sama sama bergandingan menaikan imej melayu bukan bersekutu mengata sesama suku, padahal mengaku islam dan melayu, tapi kenapa menghina sesama agama, hanya kerana politik hampa rela diketawakan bangsa lain....awat hampa ingat yang bersereban sampai 10 kilo tu hebat sangat ka ilmu depa...ingat yang berjangut tu semuanya berilmu ka..hampa pikiak le sendiri....lolbaha

      Delete
  9. la ni pun dah nampak pasai apa nak bagi kat depa lagi cukupla 50++

    ReplyDelete
  10. Connectify: Teknologi perisian tentera kini untuk pengguna bagi perkongsian internet. Sebagai contoh katakan rakan sebilik anda mempunyai komputer riba yang disambung ke talian internet manakala komputer riba atau tablet anda tidak mempunyai sambungan internet, maka perisian inilah yang anda perlukan. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar Sony Ericsson Xperia tawarkan kapasiti 50GB simpanan secara percuma. Pihak Sony Ericsson telah melancarkan promosi bagi pemilik Xperia yakni ruang simpanan berkapasiti sebanyak 50GB secara percuma berasaskan teknologi cloud storage. Baca selanjutnya...


    Telefon pintar berteknologi Android kini turut sama 'berperang' di medan peperangan untuk membantu tentera dengan mengenal pasti lokasi laluan & pasukan yang lain serta membantu membina taktikal sistem pertahanan pasukan. Pihak tentera Amerika Syarikat telah melancarkan versi terbaru prototaip yang diberi nama Army Software Marketplace iaitu sebuah laman web yang menyediakan muat turun aplikasi perisian bagi peranti yang telah disahkan di dalam rangkaian tentera. Baca selanjutnya...


    Syarikat pengeluar BlackBerry, Research In Motion (RIM) mengalami masalah kegagalan servis yang serius dalam sejarah iaitu kegagalan titik tunggal atau istilah 'single point of failure' yang disebabkan oleh bencana alam di beberapa negara bebaru ini.Baca selanjutnya...


    SINGAPURA (AFP) - Rekrut baru bagi pertahanan tentera Singapura di mana tentera udara & tentera laut akan mendapat senjata baru selain senjata api iaitu iPad. Anggota tentera boleh mengunakan kamera terbina dalam Ipad tersebut untuk mengambil foto & klip video di tempat kerja dan memuat naik ke portal dalam talian Angkatan Bersenjata Singapura(SAF), LEARNet. Anggota tentera juga boleh menggunakan bahan media seperti foto dan video untuk melaksanakan penilaian selepas latihan atau misi.
    Baca selanjutnya...

    ReplyDelete
  11. Piece of writing writing is also a excitement, if you know after that you can write otherwise it is complex to write.


    Stop by my webpage maquillage

    ReplyDelete
  12. I every time spent my half an hour to read this webpage's articles or reviews every day along with a cup of coffee.

    Stop by my blog :: Tennis 2013

    ReplyDelete
  13. Hi there, just beсame aware of your blog through Googlе,
    and found that іt іs really informatіve.
    I am going to wаtсh οut fοг brussels.
    I will apprecіate if you cоntinue this іn futurе.
    Νumerouѕ pеople will be benefiteԁ fгom your wгitіng.

    Cheeгs!

    Here іs my blog post: paroi de douche

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails