Tuesday, January 1

TERHOT: Adegan yang tak ingin Rosmah lihat...

Sekarang, semua orang kena akui kesungguhan Pakatan Rakyat membudayakan ilmu dalam program-programnya dan sudah mula mendapat tempat di hati rakyat Malaysia, khususnya di Selangor..



























Sesuatu yang Be End tak boleh nak buat walaupun dah 50 tahun lebih mentadbir Selangor sebelum ini....

Be End mempunyai mentaliti Jahiliyyah....
Mengumpan rakyat dengan Artis seksi dan bunga api....
Lihatlah, zaman telah berubah....
InsyaAllah 2013 kita mulakan perubahan diperingkat Persekutuan pulak...


18 comments:

  1. he he he....super impose dengan teknologi photoshop tu....he he he..tibai jangan tak tibai

    ReplyDelete
    Replies
    1. bUKAN superimpose. Gambar orang ramai tu diambil masa himpunan rakyat bersama Najib. Tengok semua mereka pakai songkok 8 inci, tak nampak ke? Memanglah awak buta (mata dan hati).

      Delete
    2. XUMNO, hamba mohon maaf kerana menaik tarafkan darah tuan hamba... hamba pun penyokong tegar PR...., saje jer nak panaskan engin nak tengok angin yang nak pi 121KL nanti..sorry geng..kita jumpa di sana..gitu juger yang terasa anonymous 9:17..sori..anonymous 10:41, serta mangkuk bin mangkaq anak JKK, bawak la JKK lu tu sampai ke lubang kubuq, kot kot ada excuse tak bagi soalan susah-susah oleh malaikat mungkar dan nangkir. Kepada semua pegomen, tahniah dan syabas kerana berani, jangan berani tulis saja, 12hb turun, tunjukkan anda anak jantan...

      Delete
    3. selamatkan Samsidar juga ....jgn lupa!!

      Delete
    4. DENGKI.....!!!!!!!!!!!!!

      Delete
    5. DENGKI DAN IRIHATI ..... ATAU KECUT HATI....????????

      Delete
  2. aku g semalam bukan super impose memang ramai semalam kt dataran kemerdekaan shah alam tu tahniah p.r kerana anjjuran seperti itu

    ReplyDelete
  3. semoga semakin kurang rumah urut di Selangor........

    ReplyDelete
    Replies
    1. b4 2008 sapa perentah selangor

      Delete
    2. masalah skrg makin banyak....hari ni serbu...esok buka semula!!

      Delete
  4. aku hantar wakil anak aku ke sana SHAH ALAM,dari Ipoh kami datang.

    ReplyDelete
  5. PROVOKASI DARI LEMBU UMNO-APCO JANGAN LAYAN DAA ! ABU KASI AJAR SAMA PENGKHIANAT-PENGKHIANAT BARUA PARTI SEKUTU APCO ARUS JAHULIAH !

    ReplyDelete
  6. Ye ke gambar tu...tunjukan video kalau betul ?

    ReplyDelete
  7. jelas dan terang benih yang cuba disemai perbezaan nampak ketara pilihlah yang mana suka

    ReplyDelete
  8. sebelum kita buktikan di PRU13 nt....kita buktikn dlu 12.01KL...buktikn makbulnya doa para ulama...InsyaALLAH...

    ReplyDelete
  9. anak JKKK 12.02.... jangan la bangang sangat. google aje semua boleh dapat la... Tak pecaya cuba google "video najib di k-pop"

    ReplyDelete
  10. Gambar tu rasanya tak ada nak edit2nya......tp buat apa nak gaduh2....Orang yang datang tu bukan nak berpolitik pun...Tak adanya nak sokong Pkr atau Bn.Undi pun rahsia.......datang sebab nak dengar Ceramah dan nak tambah ilmu agama.tu aje...benda yang baik buat apa nak gaduh2......politik menjadikan2 aku serabut.....hampehh tull....

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails