Tuesday, February 12

Ni BUKTInya kerosakan besar yang Najib buat [Saksikan...]

KALAU TAK RASIS BUKAN UMNO LAH NAMANYA...

Lantas sempena penolakan terang-terangan secara total oleh rakyat Penang terhadap Najib kelmarin maka makin banyaklah macai-macai Umno menonjolkan diri bagai cendawan selepas hujan...

Kat atas ni adalah salah sorang yang awal dapat dikesan... [MACAI DETECTED...]


Kita sudah jangka, rakyat Pulau Pinang tak mudah di beli hanya dengan hiburan jalanan dari parti jalanan. Dan kita sudah pun menjangka, konsert membazir PSY di Pulau Pinang kelmarin akan bertukar dari Oppa Gangnam Style menjadi OPPOSE PENANG STYLE. Cumanya, Najib telah melakukan kesilapan besar bila membuat soalan BODOH untuk menerima jawapan yang BODOH...


18 comments:

  1. Si tua kutuk Zee Zahari pun nak mampos macam Najib juga.....

    ReplyDelete
  2. ni melayu jenis apa? malu la sikit orang biar sebelum mati banyak ruku' bukan banyak hisap rokok/paip/curut patutla buat kenyataan pun macam tahun 60 70 manyak bodo

    ReplyDelete
  3. ABU.....ASAL BODOH UMNO

    bodoh dulu kini dan sampai hari ini

    ReplyDelete
  4. Ancaman Bunuh! Wah, mana dia MCMC? Mana dia Polis?

    ReplyDelete
  5. SEMUA PARA AHLI UMNO BN MEMANG BODOH BANGANG STYLE

    ReplyDelete
  6. muka zee zahari tua bangka ni pun mcm babi hutan

    ReplyDelete
  7. buat malu kat uniform ja...prebet pun tak dak otak mcm mangkuk ni

    ReplyDelete
  8. Tua bangka dah beruban...ahmad zambri perangai mcm budak tak sekolah. Ni jaga mana mari hah?

    ReplyDelete
  9. muzium padi gunung kheyang2/12/2013 1:25 PM

    mangkuk spesis monyet!tak dak akai !

    ReplyDelete
  10. Zee Zahari ni confirm melayu tapi agama dia ntah-ntah luciferian hehehe

    ReplyDelete
  11. Jangan layan orang yang otaknya letak kat lutut - buang masa sahaja

    ReplyDelete
  12. SubhanAllah,
    Bawa bertaubatlah zambri, malu dengan anak-anak dan cucu-cucu kalau tak malu dengan Allah. Allah jadi manusia berpuak-puak dan berkaum-kaum untuk berkenalan dan saling mengashahi, baca dibawah wahai zambri pm kamu tak cerdik tak pilih tempat untuk melaung kampen politik

    Tanpa Nama berkata...
    Assalammu'alaikum,
    Berlalu sudah konsert Psy.....
    Penganjur menghadapi dua perkara mengaibkan......
    1. Satistik sambutan yang juah dari yang dijangkan dengan perbelanjaan yang begitu besar rm2 juta, memang tak berbalaoi..... Pulangan pelaburan jika dikira dari segi pulangan yang menfaat tidak munasabah.

    2. Apabila majoriti pengunjung cakap no to BN. Mengaibkan seorang pemimpin negara.

    Kenapa perkara ini berlaku pada satu upacara perayaan rakyat yang sepatutnya diraikan oleh semua pihak dalam suasana, semua kaum dan semua idologi politik bergembira bersalam melontarkan ucapan selamat TBC.

    Kita tidak sepatutnya menjadi opotunist mempolitikan Perayaan Rakyat. Sering pemimpin negara mengingatkan kita JANGAN POLITKAN PERYAAN RAKYAT, sambutlah dalam suasana harmoni, persaudaraan dan hormat menghormati.

    MALANG SEKALI DS NAJIB telah menampakan kebodohan, ignorance, bebal dan 'political desperation' nya dengan MEMPOLITIKAN PERYAAN RAKYAT TBC menungkah arus saranannya sendiri.
    Atas sikap itulah ia DIAIBKAN SEDEMIKIAN RUPA.....

    BETUL KATA TUN M Najib pemimpin yang lemah.... Tokwan nak tambah lemah segala, fikiran, minda, pengawalan kabinet, anak-anak, kewangan dan ISTERI.
    Jika ia hanya berhenti jeritannya pada ungkapan 'are ready for Psy???' Dengan respond "YES" x 3. Mungkin ia lebih dihormati dan tidak TERAIB dengan ungkapan politiknya (politcal cry) 'are you ready for BN?' Dan jawapannya "NO" x 3
    Sungguh mengaibkan.
    NAJIB TOKWAN NAK NASIHAT JADILAH LELAKI DEWASA DAN SEBENAR kawal anak isteri mu, kabinet mu, tahu bila masa bercakap politk dan tahu bila masa bercakap sosial. JANGAN MEMBENARKAN TEMPLAK TUN M MENJADI KENYATAAN. JIKA TAK MAMPU BERHENTI SAJA BERPOLITIK......

    Tokwan Perak.

    ReplyDelete
  13. Apalagi report polis la.pasai dia nak bunuh cina penang..kita tengok apa polis boleh buat kat dia....KPN diam ajer sejak dua menjak ni...

    ReplyDelete
  14. Dia dah tunjuk BANGANG STYLE lak.....

    ReplyDelete
  15. mat rela beb... babi pun boleh jual

    ReplyDelete
  16. =.= """""""

    ReplyDelete
  17. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  18. then why u guyz lick people feetzz for votes???

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails