Sunday, March 31

PECAH BERITA: Inilah individu yang di CARI selesaikan Insiden Lahad Datu...

Individu dikenali Datuk Seri Ridzwan Sulaiman dikehendaki bantu siasatan pencerobohan Lahad Datu

LAHAD DATU: Polis kini mencari seorang individu dikenali sebagai Datuk Seri Ridzwan Sulaiman bagi membantu siasatan berhubung pencerobohan pengganas Sulu di Lahad Datu, baru-baru ini.

Individu terbabit yang juga Yang Dipertua Pertubuhan Kebajikan Al Ehsan Islamiah Malaysia berasal dari Georgetown, Pulau Pinang dipercayai mempunyai maklumat penting mengenai percerobohan itu.

Justeru, Pesuruhjaya Polis Sabah, Datuk Hamza Taib meminta individu terbabit menyerah diri atau orang ramai yang mempunyai maklumat mengenai Ridzwan supaya tampil membantu polis di mana-mana balai polis berhampiran.

Beliau berkata demikian pada sidang media di sini, sebentar tadi.~ BH


2 comments:

  1. Bila dapat tangkap nanti orang ini akan kata annuar ibrahim terlibat dalam pencerohohan lahat datu .... dan kalau tenguk akaun banknya tentu ada masuk RM5 atau RM10 juta ...???

    ReplyDelete
  2. pasti...bila aja d tngkap mesti nama DSAI dan pemimpin2 PR akan ada....silap haribulan nama Tuan Guru pun ada...... paling tidak yg amat2 d harapkan agar PR tak boleh bertanding d PRU13. jadi...bn brkuasa trus menerus tanpa ada yg menggangu.

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails