Wednesday, May 8

GAMBAR: Himpunan pertama Anwar selepas PRU13 [Updated...]

Anwar berucap pada penyokong di stadium Kelana Jaya

7.30pm: Ketua Umum PKR, Datuk Seri Anwar Ibrahim akan berucap kepada penyokongnya buat kali pertama malam ini sejak pilihan raya umum Ahad ini, yang didakwanya dicemari dengan penipuan untuk memastikan kemenangan BN.

Perhimpunan di Kelana Jaya itu dijangka menarik kehadiran yang besar yang tidak sabar lagi untuk mendengar ucapan pemimpin mereka selepas pilihan raya yang keputusannya membuat ramai penyokong Pakatan Rakyat tidak berpuas hati.

Orang ramai secara memenuhi ruang stadium yang pada masa ini sekitar satu perempat penuh kerana hujan renyai-renyai di stadium Kelana Jaya.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tiada kehadiran polis dilihat walaupun terdapat spekulasi bahawa polis akan mengadakan kawalan ketat di sekitar stadium, yang menempatkan 100,000 penyokong semasa perhimpunan pra-pilihan raya dahulu. ~ M'kini

Gambar-gambar dari FB

9 comments:

  1. ada link x nak tengok kat ustream

    ReplyDelete
    Replies
    1. Click here;

      http://www.youtube.com/watch?v=vTD_9xotR80

      Delete
  2. http://new.livestream.com/jmr/events/2088174

    ReplyDelete
  3. Dasar bajingan punya UMNgOk... Menyusahkan rakyat

    ReplyDelete
  4. teruskan perjuangan membela rakyat ... http://relaxkedaikopi.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih tuan. Blog tuan telah pun saya senaraikan dalam blog list saya, terima kasih...

      Delete
  5. terbaik bro .. bro, kalau boleh , jadikan blog sy juga termasuk dalam blolglist bro boleh ? ...
    #IniKaliLah #Ubah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih bro kerana linkkan blog ini. Blog sdr telah pun disenaraikan dalam santai semasa...

      http://shalehudin.blogspot.com/

      Delete
  6. Kita hanya mampu meluahkan rasa melalui perhimpunan ini shj. BN dan kuncu2nya yg tidak bermaruah itu tetap berbangga dgn kemenangan yg diperolehi melalui penipuan. Mereka tetap tidak akan berundur....

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails