Sunday, May 19

PANAS: Zahid pulak dihalau keluar [Saksikan...]



Anthony Loke: Zahid Hamidi, Kalau Kamu Tak Suka Kritikan, Kamu Keluar Daripada Malaysia

Perhimpunan Blackout 505 Seremban 14/05/2013


5 comments:

  1. tiada siapa mahukan pemimpin tahap benggap dan berperangai baghal. ini common sense apa.

    ReplyDelete
  2. lamax dah letih, maka diamlah.....PR

    ReplyDelete
  3. setiap program yang kita buat pun masuk mesyuarat dulu untuk dikomen dikritik dikutuk oleh kawan n bos lepas tu untuk percubaan dan orang awam kritik atau bagi cadangan lepas tu baru digunakan untuk kegunaan awam.kalau tak boleh terima teguran duk kat rumah lagi baik la

    ReplyDelete
    Replies
    1. Bukan cara Islam tegur pemerintah di khalayak ramai. Kalau kau kena marah depan anak bini kau macam mana rasanya. Hormatlah pemerintah barulah kau boleh suruh orang lain hormat kau. Memekak sana sini itu ikut falsafah demokrasi yahudi. Yahudi masuk ke lubang biawak pun kau nak ikut ke?.

      Delete
  4. saidina omar ditegur depan sapa oi mamat

    ReplyDelete

Suka hampa la nak komen ka tak... dan, aku punya suka la nak publish ka tak...

Mau dok ingat, yang berahi sangat nak memaki orang berkarung-karung tuh, sila ke blog pecacai Umno okey... Sebab blog pecacai Umno memang dicipta untuk maki makian, terima kasih.

Hehe...

Related Posts with Thumbnails